RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
TC 25-11

START ZAALTRAINING EN INLOOPTRAINING VELD

Nieuws afbeelding

De trainingen in de zaal starten in de week van 26 november en vinden plaats in de weken 48, 49, 50 en 51. Daarna is het Kerstvakantie en worden de trainingen vervolgd in week 2, 3 en 4. Week 4 is dus de laatste week training in de zaal.
LET OP: de reguliere veldtrainingen van de afgelopen weken komen dus te vervallen tot en met week 4.

Er wordt 7x in de zaal getraind, waaronder 2x voorafgaand aan de start van de zaalcompetitie op 8 december. De zalen waarin wordt getraind zijn:
Sportcentrum de Sportmotor
https://rotterdamsport.nl/club-sport/sporthallen-12/
Sporthal de Wielewaal https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/locatie/sporthal-de-wielewaal
Sporthal Rhoon http://sporthallenalbrandswaard.nl/index.html
Sporthal Rhoon-Portlandhttp://sporthallenalbrandswaard.nl/index.html

Aanvullend op de zaaltraingen worden vanaf de 26e november wekelijks op woensdag een inlooptraining op de velden van Tempo '34 georganiseerd onder leiding van Jaap Smaal. Dit zijn aanvullende trainingen op het zaalprogramma en zijn niet verplicht.Aanmelden hoeft ook niet. Deze trainingen zijn gericht op het spelinzicht en er zullen vooral onderlinge partijtjes worden gespeeld. Voor de ouders ook gezellig, want de bar is geopend voor onder meer een kop thee, koffie of warme chocolademelk.

De tijden zijn alsvolgt:
16:00 - 17:00 E
17:00 - 18:00 CD
18:00 - 19:00 AB

Mocht er vanwege weeromstandigheden geen inlooptraining plaatsvinden, dan zullen wij dat via LISA, Facebook en de diverse lijncoordinatoren kenbaar maken.