RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 8-1

TUSSENTIJDSE NIEUWSBRIEF

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s),

allereerst namens het gehele bestuur van RGHC Tempo ’34, wensen wij een ieder nog graag een sportief en mooi 2019! Het beloofd een prachtig jaar te worden, met gave mijlpalen, waaronder de 85everjaardag van onze geliefde vereniging.

Via deze weg ‘even’ een korte nieuwsbrief, met belangrijke activiteiten welke op (zeer) korte termijn gaan spelen.

START TRAININGEN
Sinds gister zit de welverdiende kerstvakantie er op. Kinderen naar school, ouders weer aan het werk… ook zijn de trainingen gister weer gestart.
De komende 3 weken trainen we nog conform zaalschema in de diverse zalen. De woensdag-inlooptraining op het veld gaat ook ‘gewoon’ door in de opzet zoals voor de kerstvakantie.  

Vanaf de week van 28 januari zitten de zaaltrainingen er helaas op en wordt er weer op de velden getraind conform veldschema.

HOU HET TEMPO ER IN
Zoals reeds eerder gecommuniceerd, vindt woensdag 16 januari de sessie ‘Hou het tempo er in’ georganiseerd door Rotterdam Sport Support. Wees welkom vanaf 18:30 en prik een vorkje mee. Om 19:00 uur start de sessie. Opgeven kan via
[email protected].
Uiteraard hopen we op een grote opkomst en op mooie en realiseerbare ideeën voor de vereniging van de toekomst.  Dus komt allen en zet die carte blanche in, want sky is the limit woensdag!

DWF – DIGITAAL WEDSTRIJD FORMULIER
De KNHB heeft sinds 3 januari 2019 een nieuw DWF geïmplementeerd.
https://www.knhb.nl/nieuws/nieuw-digitaal-wedstrijdformulier-dwf. Met enig beperkt ontvangen communicatie werkt zowel ICT als arbitrage van Tempo ’34 samen met LISA, om de implementatie zo werkbaar mogelijk te houden. Neem voor vragen contact op met [email protected] of[email protected].  

BESTUURSLEDEN GEZOCHT
We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe penning meester, secretaris en bestuurslid hockey technische zaken. Komende woensdag 16 januari is het huidige bestuur aanwezig voor vragen omtrent deze functies, zoals tijdsbesteding, taken en verantwoordelijkheden.

KNHB BASIS CURSUS COACHEN EN TRAINING GEVEN
Inmiddels zijn de data en locaties bekend van de, door de KNHB gefinancierde, basis cursus coachen en training geven:
Maandag 18 februari     19:30 – 22:00 @ HC Feijenoord       (coaches en trainers)
Woensdag 6 maart         19:30 – 22:00 @ HC Feijenoord       (trainers)
Donderdag 7 maart        19:30 – 22:00 @ RGHC Tempo ’34  (coaches)
Details over de inhoud van deze cursus en opgave volgt binnenkort.

WVTTK
Vergeten in de nieuwsbrief feestdagen d.d. 23 december 2018… ook Heren 2 is Herbstmeister geworden, wat zeker het vermelden waard is. Daarnaast hebben onze Veteranen van HLB  een niet onverdienstelijke competitie gespeeld, door als 2e te eindigen op doelsaldo. Na de winterstop gaan zij 1e klasse spelen!