RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Algemeen 9-4

JD1 PICNIC TEAM VAN DE WEEK

Nieuws afbeelding

JD1 is een hecht vriendenteam die zowel op het veld, tijdens Tempo feestjes, maar ook daarbuiten elkaar graag opzoeken.

Dit seizoen voor het eerst op een heel veld en het gaat de jongens goed af. Helaas degradatie na de zaalcompetitie, maar nu spelen ze niet onverdienstelijk in de 3e klasse. Zelfs op dit moment overtuigend 1e in de poule! De foto is genomen na een zwaarbevochten- hebjegisteravondeenfeestjegeha d-wedstrijd waarbij ze 5min voor tijd de 1-0 wisten te maken.

Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!

Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.

Vermeld in je e-mail:
- Van welk team je bent
- De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
- Een leuke teamfoto
- Het e-mailadres van jullie begeleider

Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!

http://sponsorportaal.nl/picnic/13779/tempo-34---picnic-team-van-de-week/5486/week-8-jd1?fbclid=IwAR3wxxon60mqbsubr3fHkSRM2nuQCxBIKaNX29ywxbomqIDuYB0Q-ZJyTpQ