RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 23-5

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders van jeugdleden,

De jaarlijkse ALV komt eraan. Op woensdag 26 juni, aanvang 20:00 uur, kijken we terug en blikken we vooruit. We stellen de begroting en het huishoudelijk reglement vast en benoemen bestuursleden voor komend seizoen.

Jullie zijn van harte welkom om hierbij mee te beslissen.

Het bestuur wil Tony Ong als voorzitter, Roderik van Rosse als bestuurslid TC, Anneleen Theeuwkens als secretaris en Harrie Huisman als penningmeester voordragen. Itha Bakker zal herkiesbaar zijn als bestuurslid TC Jongste Jeugd.

De ALV-stukken zoals Jaarverslag 2018/2019 en jaarplan 2019/2020 worden beschikbaar gesteld op het gesloten deel van de Tempo-site. Om die te zien, log je in in Lisa via Mijn Tempo. Je gebuikt hiervoor je lidnummer en wachtwoord. De stukken vind je dan onder Club, optie Documenten, suboptie Algemene Leden Vergadering.

Ben je verhinderd, dan kun je een volmacht geven. Dit kan door een machtiging ten minste drie dagen voor de aanvang van de vergadering per e-mail aan [email protected] te sturen.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst.

Namens het bestuur,

Mario Elshout

Voorzitter RGHC Tempo '34