RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 13-6

HOCKEYMATERIALEN INLEVEREN

Nieuws afbeelding
Beste keepers, coaches & trainers,

Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij. De kampioenen zijn al gehuldigd. De nieuwe teamindelingen voor seizoen 19/20 zijn bijna afgerond. En de laatste toernooien met de huidige teams worden de komende weken gespeeld.

Dit seizoen hebben jullie allemaal een mooie keepersoutfit in bruikleen gekregen, een tas met (zaal)ballen, hesjes en/of andere benodigdheden.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, ontvangen we graag alle spullen weer terug. Zodat er geïnventariseerd kan worden wat er nodig is voor het nieuwe seizoen.

Keepers die aankomend seizoen blijven keepen, mogen hun spullen houden. Indien er items zijn die aan vervanging toe zijn of een grotere maat benodigd is, kunnen daarvoor de komende 2 woensdagen, 19 en 26 Juni, langs komen op Tempo '34 tussen 19:00 en 20:00. 
Komt deze dag en/of tijd niet uit, dan kunnen jullie contact opnemen met onze materiaalcommissaris Rene van Vught.

Aan alle coaches & trainers vriendelijk verzoek alle ontvangen spullen in te leveren. Ook dit kan de komende 2 woensdagen, 19 en 26 juni, op Tempo '34 tussen 19:00 en 20:00 uur.

Uiterste inleverdatum is 26 juni.

Met sportieve groet,


Technische Commissie RGHC Tempo '34