RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Jeugd 5-11

Nieuwe Jeugdcommissie stelt zich voor!

Nieuws afbeelding
Beste jeugdleden, ouders en/of verzorgers van jeugdleden,
Met dit bericht wil de gloednieuwe jeugdcommissie van R.G.H.C. Tempo ’34 zich graag aan jullie voorstellen. Wij zijn een enthousiaste groep jongvolwassen seniorleden die van plan is meer activiteiten voor de jeugdteams (D t/m A) te organiseren. Dit is naar aanleiding van het feit dat een deel van ons, als kampcrew, zich realiseerde dat er naast het CD-kamp eigenlijk niet zo veel georganiseerd werd voor de jeugd. Daar willen wij natuurlijk verandering in brengen! Zo willen wij ervoor zorgen dat de jongeren op Tempo ’34, naast hockeytraining en wedstrijden, meer leuke herinneringen kunnen maken met hun team.
Naast het terugkerende CD-kamp zijn we dit jaar ook van plan een AB-kamp te organiseren in de zomer van 2021. Daarnaast willen wij ons ook richten op jeugdfeesten, clinics (in samenwerking met Kicks ‘n Sticks) en toernooien, waarbij je je samen met een groep vrienden/vriendinnen kan inschrijven. Indien de maatregelen omtrent COVID-19 het toe laten, dan zal het eerste jeugdtoernooi zelfs al op 12 december georganiseerd worden. Hierover zal later meer informatie volgen.
Wij hopen je met dit bericht voldoende geïnformeerd te hebben over de functie die wij zullen bekleden voor de club. Mocht je verder nog vragen hebben dan kunt u altijd mailen naar ons onderstaande mailadres of een bericht plaatsen op onze Facebook of Instagram pagina.
Ons mailadres: [email protected]
Instagram pagina: @tempo34jeugdcommissie
Facebook Pagina: Tempo'34 Jeugdcommissie
Dan rest ons verder niks anders meer dan het voorstellen van onze commissieleden:
Iris van IJzendoorn, Sylvaine Van der Voorden, Hannah Ruigrok, Stijn van Dam, Merel de Deken, Yannick Akkermans, Sanne Op ten Berg, Thomas Aardoom, Jeroen Nijveld, Puck Elshout, Joey Stoup, Lena Beije en Bram Vaandrager.
Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie Tempo ’34