RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg

HCRB MF1 - Meisjes F1

Gespeeld op: 10-11-2018

Zaterdag 10 November was een natte dag die voor de Meiden van de MF1 al vroeg begon. Om 8:30 verzamelen om de lange reis te maken richting HCRB in Reeuwijk. We waren op tijd dus wij konden eerst nog even een ‘luie’ warming-up doen in de kantine.

Vandaag miste wij Hailey, zij was ziek. Demi was nog maar net hersteld van een griepje in de week dat ze jarig was. Verder was het dus koud en nat en dat merkte we goed aan de meiden. De warming up op het veld bestond uit slalommen tussen pionnen, zijwaartse aansluitpas (dus niet rennen meiden!) en lange passes.

De tegenpartij was rijkelijk laat en worstelde wat met het uitzetten van het veld. De vijf-meter lijn stond niet overal even goed en dat zorgde in de wedstrijd nog voor wat verassingen (daar straks meer over).

Beide teams hebben goed gehockeyd. Tempo’34 speelt heel goed over maar moet wel opletten om met zijn allen te helpen verdedigen (terugzakken en elkaar helpen). De tegenpartij speelde nog heel erg op een kluitje wat zorgde voor veel hakken en shoots; hier mag door de HCRB-begeleiding meer op gelet worden.

Beide wedstrijden zaten vol met schitterende acties en mooi spelopbouw. De doelpunten vloeide rijkelijk echter…. Scoren mag alleen binnen het vijf meter (daar is ie 😉) gebied. Onze spel begeleider heeft op het andere veld meerdere malen doelpunten afgekeurd en de VAR ingeschakeld omdat er vanbuiten de 5 meter lijn werd gescoord. Zouden die pionnen dan toch niet goed hebben gestaan al die tijd???

Onze meiden hebben ondanks een 9-5 verlies zich kranig verweerd en het Hockey wordt echt steeds mooier!! Anna en Demi als onze verdedigende rotsen in de branding, Michelle en Emma als top middenvelders en onze superspitsen Asya en de vlijmscherpe Julia!!

Volgende week uit naar Dord’t!

Meloen, meloen, meloen….

Andere verslagen

Tegenstander Datum
VMHC Pollux MF1