RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 5 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit Meisjes E6 Mixed Hockeyclub Zoetermeer ME10
- Uit Meisjes E8 Wateringse veld ME6
- Thuis Meisjes E2 HV Victoria M8E3
- Uit Meisjes F1 HGC MF1
Laatste nieuws
Algemeen
21-3

15 APRIL BITJEHAPPEN

Je wilt graag veilig hockeyen. Daarvoor draag je altijd je scheenbeschermers en heb je een hockeybitje in bij trainingen en wedstrijden. Een hockeybitje op maat geeft de beste bescherming voor je tanden. De perfecte pasvorm zorgt voor een hoog draagcomfort. Je kan je bitje laten maken door onze sponsor Bitjehappen.nl. 
Maak een afspraak
Jij kunt de kleur kiezen en happen voor jouw bitje. Tegen een sterk gereduceerd tarief heb jij een bitje op maat met een korting van 30-5
Lees meer...

Algemeen
18-3

25 MAART BRUNCH MEE MET DAMES 1


Namens het eerste damesteam wil ik de Jongste Jeugd van harte uitnodigen voor de allereerste tempo brunch met Dames 1. Wie weet een begin van een mooie traditie!
Elke thuiswedstrijd lunchen de dames (maar dan na de wedstrijd) met de tegenstanders maar nu zouden ze het superleuk vinden als het clubhuis vol zit met jonge Temponezen, wellicht de toekomstige dames en heren van Tempo!
Deze brunch is gepland op  zondagmorgen 25 maart om 10.00  uur in het clubhuis. He
Lees meer...

Algemeen
18-3

15-21 JULI C/D KAMP 2018

Beste jeugdleden en ouders,
 
De voorbereidingen voor het legendarische CD-kamp zijn weer begonnen en de kampcrew heeft er al heel veel zin in!
 
Wanneer is het kamp? Het CD-kamp zal dit jaar plaatsvinden in de eerste week van de zomervakantie. Voor de D-jeugd gaan wij er van 15 tot en met 17 juli een paar geweldige dagen van maken. Voor de C-jeugd doen wij dit van 18 tot en met 20 juli .
 
Voor wie is het kamp? Iedereen ui
Lees meer...

Algemeen
18-3

15 APRIL SUPER SUNDAY MET JONGSTE JEUGD + D CLINIC

Beste Jongste Jeugd en D Jeugd leden van Tempo’34, GEEF JE OP VOOR EEN COOLE HOCKEY CLINIC!  Zondag 15 april is het Super Sunday en komen wij net als vorig jaar naar Tempo’34 om een mega leuke clinic voor jullie te organiseren. Ook spelen alle seniorenteams van Tempo '34  dan thuis.  Dat betekend dat het gezellig druk wordt. WIE ZIJN WIJ: Wij zijn HC Rotterdam MC1 en met onze selectie van 15 meiden maken wij deel uit van de topjeugd opleid
Lees meer...

Algemeen
13-3

10 MEI FAMILIETOERNOOI

Beste Tempo-leden,
YESS! Het is weer zo ver! Het oh zo gezellige familietoernooi staat weer voor de deur! De vorige editie was zeer geslaagd en dat smaakt natuurlijk naar meer! Dit jaar zal het toernooi plaats vinden op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) .
Tijdens deze dag zullen teams van ongeveer 8 personen het opnemen tegen elkaar! De dag zal beginnen met een lekker bakje koffie waarnaar de teams zullen gaan strijden om de wereldberoemde wisselbokaal. Door middel van
Lees meer...

Algemeen
7-9

OUD PAPIER

Wist u al dat u uw oud papier kwijt kan op onze vereniging ? Elke volle container levert de vereniging geld op dat we weer nuttig kunnen besteden. Dus neem de volgende keer als u naar de training of wedstrijd gaat uw oud papier mee. Gelieve lege dozen even plat te maken en geen plastic in de container te gooien.
Lees meer...

Algemeen
7-7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers. 
Mede door de groei van de vereniging is er meer dan ooit behoefte aan uitbreiding en versteviging van het bestuur en de commissies. Er ligt simpelweg teveel werk voor de kleine groep enthousiastelingen die zich nu voor de club inzet.

Met spoed is de club op zoek naar:
- Bestuurslid Hockey technische zaken
- Extra leden Jongste Jeugdcommissie
- Leden Technische commissie

Lees meer...

Bekijk meer nieuws