RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
13-12

KERSTBALLENTOERNOOI

Nog maar 2 nachtjes slapen, dan is het zover! De start van het kerstballentoernooi! De weersomstandigheden zijn voor alsnog gunstig dus we gaan er vanuit dat we lekker kunnen hockeyen! Zo niet, dan hebben we een leuk alternatief verzonnen dus hoe dan ook er is geen reden om niet te komen!

De mail met het barschema is verzonden naar alle aanvoerders van de teams! Kijk hier goed op en weet wanneer je bij de bar verwacht wordt! Daarnaast hebben we nog een leuke prijs voor
Lees meer...

Algemeen
28-11

NOTULEN ALV 5 JULI BESCHIKBAAR

De notulen van de algemene ledenvergadering op woensdag 5 juli zijn in concept beschikbaar. Ze staan achter de LISATeam login onder Club, Documenten, ALV 2017.
Graag ontvang ik voor 15 december eventuele op- en aanmerkingen per email (  [email protected] ) . Na verwerking daarvan zal het bestuur de notulen vaststellen.

Joost Bouchier,
Secretaris .
Lees meer...

Algemeen
17-9

SPONSORCOMMISSIE ZOEKT VERSTERKING

De sponsorcommissie zoekt nieuwe commissie leden. Vind jij het leuk om met bedrijven in gesprek te gaan uit naam van onze mooie vereniging? Ben jij goed in het doen van acquisitie en haal je hier ook voldoening uit?  Dan zijn wij op zoek naar jou.  De sponsorcommissie valt onder de directe verantwoordelijkheid van Mario, onze voorzitter en bestaat momenteel uit Itha en Berry. Beiden zijn zeer regelmatig op de club.  Om de huidige en toekomstige ambitie
Lees meer...

Algemeen
7-9

TRAINERS GEZOCHT

Houd jij van hockey en lijkt het jou leuk om ook anderen te leren hockeyen ? Dan is dit jou kans ! We zijn altijd op zoek naar nieuwe trainers voor de Jongste Jeugd en de Jeugd. De trainingen worden 1 à 2 keer per week gegeven. Is dit iets voor jou ? Neem dan voor meer informatie contact op met [email protected]
Lees meer...

Algemeen
7-9

OUD PAPIER

Wist u al dat u uw oud papier kwijt kan op onze vereniging ? Elke volle container levert de vereniging geld op dat we weer nuttig kunnen besteden. Dus neem de volgende keer als u naar de training of wedstrijd gaat uw oud papier mee. Gelieve lege dozen even plat te maken en geen plastic in de container te gooien.
Lees meer...

Algemeen
7-7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers. 
Met de realisatie van het 3e veld en de daarmee gepaard gaande aanwas van nieuwe leden hebben we meer dan ooit extra handen nodig. 
Met spoed is de club op zoek naar:
- Leden zaalcommissie voor de zaalhockeycompetitie
- Extra leden Jongste Jeugdcommissie
- Leden Technische commissie
- Ondersteuning penningmeester en administratie
Tevens willen we de bestaande commis
Lees meer...

Bekijk meer nieuws