RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
7-10

Lustrumviering, nieuwe waterveld(en) & “VG TI - Fatima Moreira de Melo Hoofdveld”

Beste Leden,

Tijdens de zeer geslaagde 85-jarige lustrumviering, heeft het bestuur aangekondigd dat in de zomer van 2020 zowel veld 1 als 2 zullen worden vervangen. Het bestuur heeft de ambities uitgesproken om de concurrentiepositie van onze hockeyvereniging te versterken en het technisch kader te verhogen over de gehele breedte van onze teams. Om daar een eerste stap in te zetten, kondigt het bestuur met trots aan dat veld 1 zal worden vervangen voor een waterveld.
Lees meer...

Algemeen
12-9

GROTE CLUBACTIE 2019

beste leden, ouder(s)/verzorger(s),
zie bijgaande communicatie omtrent de Grote Clubactie 2019 waar Tempo '34 ook dit seizoen weer aan mee doet.
Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen via [email protected] .
Namens Kirsten en het bestuur,
Met vriendelijke groet,   I. (Itha) Bussemaker-Bakker Hockey technische zaken - Jongste jeugd     R.G.H.C. Tempo ‘34 ‘Voor meer dan
Lees meer...

Algemeen
6-9

Mobility Centre - VOLVO HockeyActie van de Maand!

Doe je mee aan het Mobility Centre - Officieel dealer Volvo Cars in Barendrecht HockeyActie van de Maand!
In navolging op de zeer succesvolle actie van vorig seizoen namelijk het Mobility Centre - Officieel dealer Volvo Cars Doelpunt van de Maand gaan we ook in het seizoen 2019/2020 door met het belonen van mooie hockeymomenten gesponsord door Volvo Mobility Centre Barendrecht.
Dit maal maken niet alleen de doelpunten kans, maar ook mooie verdedigingsacties, passeers
Lees meer...

Algemeen
27-8

NIEUWE SAMENWERKING MET JAWA SPORT SCHIEDAM

Het bestuur van Tempo '34 is verheugd u te kunnen melden dat er een 4-jarig contract is afgesloten met JaWa Sport te Schiedam. Hiermee is een einde gekomen aan de samenwerking met Doesburg, evenals de verkoop via de clubshop.
JaWa Sport zal exclusief de clubkleding van Tempo ’34 gaan verkopen. Met het tekenen van dit nieuwe contract spreken Tempo’34 en JaWa Sport het vertrouwen naar elkaar uit op een prettige en goede samenwerking.
Als lid van Tempo’34 ontvang
Lees meer...

Bekijk meer nieuws